Elektra Check B.V.Onafhankelijk inspectiebedrijf voor elektrische installaties

Elektra Check B.V. is een onafhankelijk, gecertificeerd elektrotechnisch inspectiebedrijf. Wij zorgen voor een tijdige keuring van uw elektrische installatie. Vakkundig en tegen een eerlijke prijs. Zonder dat het u veel tijd kost.

U bent hier aan het juiste adres als u 1 van onderstaande diensten zoekt:

  • NEN 1010 Inspectie (nieuwe elektrische installaties)
  • NEN 3140 Inspectie (bestaande elektrische installaties)
  • NEN 3140 Inspectie Arbeidsmiddelen
  • Controle Noodverlichting
  • Thermografisch onderzoek
  • Beheer & advies
  • Installatiewerk
  • Woonhuis ElektraCheck

 

“Geeft goede no nonsens adviezen en levert wat hij belooft”
Klant over Elektra Check

 

Bedrijven, organisaties en particulieren

We werken door het hele land voor grote en kleine bedrijven & organisaties (maar ook voor particulieren). Zoals:

Meer weten over onze diensten? Over de tarieven? Hoe snel we bij u langskomen? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

 

Veiligheid voorop!

Aangenaam. Mijn naam is Ronald. Als eigenaar van Elektra Check kom je iedere dag weer installaties tegen, die niet solide zijn. Vaak zonder dat de eigenaar of gebruiker het beseft. Dat kan vervelende gevolgen hebben.

Ongeveer een derde deel van branden ontstaat namelijk door een fout in de elektrische installatie. Of door verkeerd gebruik hiervan.

Wij sporen onveilige situaties in uw installatie op.

Zodra de afkeurpunten zijn opgelost, is de installatie, en dus uw bedrijf of woning, een stuk veiliger. En met die veiligheid in elektriciteit hebben we gelijk onze passie benoemd. Daarom zijn inspecties van elektrische installaties ons op het lijf geschreven.

 

Werkwijze

Vooraf nemen we met u als opdrachtgever de inspectie door. Welke inspecties heeft u nodig? Hoe verloopt de uitvoering? Wat zijn de kosten? Ook winnen we van tevoren informatie in over de installaties in uw pand.

Vervolgens doen we de inspectie in 1 dag. Behalve bij grotere bedrijven. Daar komen we meestal van tevoren een keer langs. Na de inspectie ontvangt u binnen een week het inspectierapport.

Elektra Check is een onafhankelijk inspectiebedrijf. Eventuele gebreken kunt u door uw eigen installateur laten verhelpen.

 

Inspectie: wil of noodzaak?

U heeft een brief gekregen voor de inspectie van uw elektrische installatie of arbeidsmiddelen. Of u wilt een controle op uw noodverlichting. Deze zaken moeten in orde zijn voor uw verzekeringsmaatschappij en de Arbowet.

Maar misschien heeft u het al druk genoeg, met alles wat er gebeurt op de werkvloer. Ervaart u een verplichte keuring als een last? Bedenk dan dat dat niet nodig is. Elektra Check neemt de taak namelijk volledig van u over. Zonder dat u er veel van merkt.

Natuurlijk is het belangrijk om de inspectie goed te laten uitvoeren. De risico’s zijn immers te groot wanneer u dit verzuimt.

Risico’s
De kans bestaat dan dat u uw pand tijdelijk moet sluiten. En dat kost geld. Kosten zoals de huur lopen immers door.

En stelt u zich voor dat er brand ontstaat. Ook dan kunnen de kosten hoog zijn. De kans dat de verzekering uitbetaalt is echter klein. Voor kleinere bedrijven kan dat zelfs sluiting van het bedrijf betekenen.

Daarnaast zorgt u met een inspectie voor uw bedrijfscertificering. Als dat ontbreekt levert dat schade op voor de uitstraling van uw bedrijf. En dat kost klanten.

Maar bovenal draait het om de veiligheid van alle medewerkers en bezoekers van uw gebouw!

Kortom. Wilt u uw keuring in orde hebben en de veiligheid in uw bedrijf of woning waarborgen? Vraag dan nu uw keuring aan. Wij helpen u daar graag mee.